Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

Sarıyer Yatılı Villa Yardımcısı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İstanbul(Avrupa) - Sarıyer ilçesinde Ev Yardımcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Sarıyer uskumruköy'de 6+1 müstakil 3 katlı villamızda ben, eşim, 7,5 yaşında ikizlerimiz ve 4,5 yaşında çocuğumuz birlikte yaşıyoruz. Çocuklar okula gidiyor. Eşim ev hanımı. Gelen kişi temizlik, toparlama yapacak. Yemekleri eşim yapıyor. Aileden olacak birini istiyoruz. Sevecen, güleryüzlü, aşıları olan, tercihen eşi ve çocuğu burada olmayan. Kendine ait odası olacak. Haftada 1 gün izin. Maaş izin parası içerisinde 12000 tl.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Evcil Hayvan Yok

ADAY KRİTERLERİ

İstanbul(Avrupa) bölgesinde oturan ailemizin Ev Yardımcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Ev Yardımcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Veysel G.
İstanbul(Avrupa) - Sarıyer
  • İlan Yetkilisi: İlminur Karakaya
  • Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım, 2022
  • İlan No: 508947