Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

Pendik Tam Zamanlı Ev Yardımcısı Arıyorum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İstanbul(Anadolu) - Pendik ilçesinde Ev Yardımcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Pendik çamlık mahallesinde 3 oda 1 salon evimin temizliği ve genel işleri ile ilgilenecek, yemek yapacak, 25-45 yaş aralığında, ev işlerinden tecrübeli yardımcı bayan arıyorum. Evde 4 kişi yaşıyoruz, 6 yaşında ikiz kızlarım var, sabah 8 akşam 4 arası okulda oluyorlar, bizde karı-koca çalışıyoruz gün içinde evde değiliz. Yardımcımız gün içinde ev işleri ile ilgilenecek, saat 4 de çocukları servisten alıp yemek verecek işi bu kadar. Çalışma saatleri sabah 8:30 akşam 17:30 arası olacak. 5. 5 gün çalışacak cumartesi yarım gün, pazar izinli. Maaş olarak 5500 tl + yol ücreti vereceğim.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Evcil Hayvan Yok

ADAY KRİTERLERİ

  • Referans Farketmez

İstanbul(Anadolu) bölgesinde oturan ailemizin Ev Yardımcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Ev Yardımcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Gülden A.
İstanbul(Anadolu) - Pendik
  • İlan Yetkilisi: Ozan Kiraz
  • Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs, 2022
  • İlan No: 500564