Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

Maltepe Yatılı Ev Yardımcısı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İstanbul(Anadolu) - Maltepe ilçesinde Çocuk Bakıcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Bostancı gösteri merkezinin oradaki 2+1 evimizde ben ve 8 yaşındaki ikiz çocuklarım beraber yaşıyoruz. Çocuklardan birisi engelli. Gelen kişi çocukların bakımı, yemeği ile ilgilenecek. Ben genelde şehir dışına çıkıyorum ve toplantılarım oluyor pek fazla evde olamıyorum. 25-45 yaş arası yatılı çalışabilecek kişiler bizim için uygundur. Haftada 1 gün izin, aylık 8000 tl maaş ve 400 tl izin parası vereceğim.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Evcil Hayvan Yok

ADAY KRİTERLERİ

  • Orta Seviyede Yemek Yapabilmeli

İstanbul(Anadolu) bölgesinde oturan ailemizin Çocuk Bakıcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Çocuk Bakıcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Hamit B.
İstanbul(Anadolu) - Maltepe
  • İlan Yetkilisi: Gizem Ateş
  • Yayınlanma Tarihi: 9 Eylül, 2022
  • İlan No: 506838