Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

Kadıköy Bağdat Caddesi Çocuk Bakıcısı Arıyoruz

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İstanbul(Anadolu) - Kadıköy ilçesinde Çocuk Bakıcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Kadıköy bağdat caddesi 4+1 evimizde 5 kişiyiz. 3 - 9 - 13 yaşlarında çocuklarımız var. 3 yaşındaki çocuğumuzla ve ev işleri temizlikle ilgilenecek, 20 - 33 yaş arasında, sigara içmeyen, bir ailede uzun süre çalışmış,güler yüzlü, enerjisi yüksek referansı olan, türkçe ve türk yemeklerini iyi bilen, yaşlı bakımında çalışmamış olan ev yardımcısı arıyoruz. Yatılı da olabilir. Kadıköy sınırları içinde oturması sart, sabah 9, akşam 7 haftanın 6 günü, hafta sonu 1 gün izin, maaş 6500 tl maaş + 200 tl yol parası.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Evcil Hayvan Yok

ADAY KRİTERLERİ

  • Referans Verebilmeli

İstanbul(Anadolu) bölgesinde oturan ailemizin Çocuk Bakıcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Çocuk Bakıcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Beyza B.
İstanbul(Anadolu) - Kadıköy
  • İlan Yetkilisi: Gizem Ateş
  • Yayınlanma Tarihi: 2 Haziran, 2022
  • İlan No: 501350