Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

İstanbul Çekmeköy Gündüzlü Yardımcı Arıyorum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İstanbul(Anadolu) - Çekmeköy ilçesinde Ev Yardımcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Çekmeköy çavuşbaşı' nda 4 katlı 200 metrekare evimin temizliği ve genel işleri ile ilgilenecek, yemek yapacak, 25-40 yaş aralığında, ev düzenini bilen, referanslı, evi çekip çevirebilecek, evin sorumluluğunu alabilecek yardımcı bayan arıyorum. Evde 4 kişi yaşıyoruz, 7 ve 11 yaşlarında iki çocuğum var, gün içinde okulda oluyorlar, bizde çok yoğun çalışıyoruz. Çalışma saatleri yazın sabah 9:30 akşam 6:30 arası olacak, okullar başlayınca sabah 10:30 gibi gelebilir. 5 gün çalışacak, pazar ve pazartesi izin, maaş olarak 6. 500 tl vereceğim.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Evcil Hayvan Yok

ADAY KRİTERLERİ

  • Referans Verebilmeli

İstanbul(Anadolu) bölgesinde oturan ailemizin Ev Yardımcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Ev Yardımcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Pelin K.
İstanbul(Anadolu) - Çekmeköy
  • İlan Yetkilisi: Ozan Kiraz
  • Yayınlanma Tarihi: 16 Ağustos, 2022
  • İlan No: 500556