Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

Eyüpsultan Haftanın 5 Günü Yatılı Ev Yardımcısı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İstanbul(Avrupa) - Eyüpsultan ilçesinde Ev Yardımcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Eyüpsultan göktürkte 4+1 dublex evimizde eşim ben 8 yaşındaki çocuğum ve 6 aylık bebeğim birlikte yaşıyoruz. Evimiz 140 metrekare bebeğimle ben ilgileniyorum yardımcıdan bu konuda bi talebim yok. 8 yaşındaki çocuğumda okulda oluyor. Gelen kişi kahvaltıyı hazırlayacak temizlik toparlama yapacak yemek bilmiyorsa öğretirim. Haftada 2 gün cumartesi- pazar günleri izin. Her şey dahil 7000tl vereceğim. Seyahatlere benimle gelebilmeli. Kesinlikle eşi burada olmayan sürekli problem çıkarmayacak biri istiyorum.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Evcil Hayvan Yok

ADAY KRİTERLERİ

  • Orta Seviyede Yemek Yapabilmeli

İstanbul(Avrupa) bölgesinde oturan ailemizin Ev Yardımcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Ev Yardımcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Gül K.
İstanbul(Avrupa) - Eyüpsultan
  • İlan Yetkilisi: Seda Koçoğlu
  • Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran, 2022
  • İlan No: 508798