Bakıcı & Yardımcı mı arıyorsunuz? Hemen Ücretsiz İlan Yayınlayın !İlan Yayınla

Antalya Türk Yatılı Hasta Bakıcısı Arıyoruz.

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için Antalya - Muratpaşa ilçesinde Yaşlı Bakıcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.

İlan Kapanmış

İş Tanımı

Antalya muratpaşa' da 86 yaşında annem tek yaşıyor. Eleman başlarsa alışana kadar ilk etapta benim yanımda kalacaklar ben kızıyım. Annem 110 kilo belindeki problemden dolayı yürüyemiyor, aklı başında, altı bezli, ördeği var ilaç ile büyük tuvaletini yapabiliyor. Ilaç ve yemek saatleri takip edilecek annem şeker hastası olduğu için düzenl, beslenmesi gerekiyor. Evin toparlanması, yemek ve temizliğini yapacak 41-55 yaş aralığında birini arıyoruz. Aşısı olan, saygılı işini güzel yapan, sigara içmeyen ve telefon ile fazla oynamayan biri olmalı. Maaş herşey dahil 7500 tl. Gündüzlü çalışabilecek biride biizm için uygundur.

POZİSYON BİLGİLERİ

ÇALIŞMA YERİ BİLGİLERİ

  • Çalışma Ortamında Kuş Var

ADAY KRİTERLERİ

  • Orta Seviyede Yemek Yapabilmeli

Antalya bölgesinde oturan ailemizin Yaşlı Bakıcısı arayışı bulunmaktadır. Eğer Yaşlı Bakıcısı pozisyonunda iş arıyorsanız ücretsiz olarak "Üye Ol" sayfasından özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz.
Bu ilana başvuru yapabilmeniz için Enuygunbakici.com'da özgeçmişinizin bulunması gerekmektedir. Enuygunbakici.com’da özgeçmişiniz varsa, kullanıcı giriş bilgilerinizle bakıcı girişi yaptıktan sonra yine bu sayfada bulunan "Hemen Başvur" butonuna basarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Profile Pic
Bakıcı Arayan Ferda Y.
Antalya - Muratpaşa
  • İlan Yetkilisi: İlminur Karakaya
  • Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs, 2022
  • İlan No: 505093